ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ 2019-2020

    Το  σχολείο μας, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία της συνεργασίας με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας, όπως κάθε χρόνο, οργανώνει και κατά το τρέχον σχολικό έτος «Σχολή Γονέων». Σκοπός της «Σχολής» είναι η στήριξη των γονέων ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους, όπως αυτός διαμορφώνεται στις δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.

    Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν απογευματινές ομιλίες-συζητήσεις με ειδικούς επιστήμονες που  στόχο έχουν την προαγωγή των γνώσεων των γονέων σχετικά με τις ψυχικές, κοινωνικές, πνευματικές και άλλες ανάγκες των παιδιών τους που βρίσκονται στο κρίσιμο στάδιο της εφηβικής ηλικίας.

    Ευελπιστούμε ότι και φέτος οι γονείς θα ανταποκριθούν στην πρόσκλησή μας αυτή!

 

                                                                                                            Η Διευθύντρια

                                                                                                        Ευαγγελία Πατεράκη


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

    Αγαπητοί γονείς,

    H παροχή συμβουλευτικής στήριξης και έγκυρης πληροφόρησης στους γονείς και κηδεμόνες για θέματα σταδιοδρομίας των παιδιών τους έχει ιδιαίτερη σημασία, ειδικά στις μέρες μας, που οι νέοι προσπαθούν να χαράξουν την κατάλληλη για αυτούς εκπαιδευτική και επαγγελματική πορεία.

Στα πλαίσια της Σχολής Γονέων που λειτουργεί στο σχολείο μας, σας προσκαλούμε στην ομιλία-συζήτηση η οποία θα πραγματοποιηθεί τη  Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 και ώρα  20.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας  με θέμα:

 

«Επαγγελματικός Προσανατολισμός».

 

Ομιλητής θα είναι ο κ. Βατούσιος Αντώνιος, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού, από το 2ο Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης     ( ΚΕΣΥ) Α’ Αθήνας.

Η πρόσκληση αφορά μόνο τους γονείς διότι θα ακολουθήσει ξεχωριστή δράση για τους μαθητές εντός του ωρολογίου προγράμματος.

Ευελπιστούμε ότι όλοι οι γονείς θα ανταποκριθούν στην πρόσκλησή μας αυτή.

 

     Η Διευθύντρια

Ευαγγελία Πατεράκη

 

 


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

    Αγαπητοί γονείς,

    Στα πλαίσια της Σχολής Γονέων σας προσκαλούμε στην ομιλία-συζήτηση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 και ώρα  19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας  με θέμα:

 

      «Οι Γονείς και η Πορεία του Εφήβου προς την Ανεξαρτησία».

 

Ομιλήτρια θα είναι η κ. Μιχέλη Θεοδοσία (ψυχοθεραπεύτρια οικογένειας)

Ευελπιστούμε ότι όλοι οι γονείς θα ανταποκριθούν στην πρόσκλησή μας αυτή.

 

                                                        Η Διευθύντρια

                                                    Ευαγγελία Πατεράκη