ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ 2018-2019

    Το  σχολείο μας, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία της συνεργασίας με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας, όπως κάθε χρόνο, οργανώνει και κατά το τρέχον σχολικό έτος «Σχολή Γονέων». Σκοπός της «Σχολής» είναι η στήριξη των γονέων ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους, όπως αυτός διαμορφώνεται στις δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.

    Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν απογευματινές ομιλίες-συζητήσεις με ειδικούς επιστήμονες που  στόχο έχουν την προαγωγή των γνώσεων των γονέων σχετικά με τις ψυχικές, κοινωνικές, πνευματικές και άλλες ανάγκες των παιδιών τους που βρίσκονται στο κρίσιμο στάδιο της εφηβικής ηλικίας.

    Ευελπιστούμε ότι και φέτος οι γονείς θα ανταποκριθούν στην πρόσκλησή μας αυτή!

 

                                                                                                                                                Η Διευθύντρια

                                                                                                                                            Ευαγγελία Πατεράκη


Πρόσκληση

Αγαπητοί γονείς,

Σας προσκαλούμε στην ομιλία-συζήτηση η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα  19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας  με θέμα:

« Ασφάλεια στο Διαδίκτυο - Κίνδυνοι για τους εφήβους»

Στα πλαίσια της ομιλίας αυτής θα συζητηθούν ο εθισμός των εφήβων στο διαδίκτυο και οι κίνδυνοι που διατρέχουν τα παιδιά από την αλόγιστη χρήση του (cyberbullying, sexting, grooming κλπ.)

Ομιλητής θα είναι ο κ. Καρυστιναίος Εμμανουήλ , κοινωνιολόγος, επιστημονικά υπεύθυνος του Κέντρου Πρόληψης και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Δήμου Ζωγράφου.

Ευελπιστούμε ότι όλοι οι γονείς θα ανταποκριθούν στην πρόσκλησή μας.

                                                        Η Διευθύντρια

                                                    Ευαγγελία Πατεράκη